25.07.2018

День Картоплі «Солана» в Чернігівській області

На крок попереду!

2018-День Картоплі в Чернігівській області
25.07.2018 – День картоплі Солана («червоний» день в календарі картопляра). Усі картоплярі, які живуть під лозунгом «ми любимо картоплю» в цей день були в гостях у «Солани», «Забарівського» і «Самміт-Агро».

Бути на крок попереду – це задача «Солана» тому, що ми виробники насіння. Ми вирощуємо продукт для продовження бізнесу. Тому ми несемо відповідальність перед виробниками промислової картоплі, чи картоплярами, які беруть еліту для розмноження насіння у своїх господарствах.

У нас в полях застосовуються високі норми добрив, щоб насіння могло набрати достатню кількість запасаючих речовин, макро- та мікро-елементів, що дасть можливість отримувати здорові проростки, швидкі сходи і, в загальному, високий товарний врожай.

Для контролю патогенів ми застосовуємо оптимальні з точки зору цінового сегменту, але максимально ефективні хімічні препарати, основу яких складають Манкоцеб (Манзат) та Ранман Топ (при ускладненні погодніх умов).

Ми ідеально готуємо землю, щоб рослини могли створювати максимальну кількість кореневих волосків, щоб пережити любі погодні умови і комфортно формувати урожай. Для максимальної маси коренів та великої кількості зав’язі при протруюванні вносимо фосфор-вмісне добриво Нутріфайт магнум С.

Ми перейшли на технологію з формуванням ширших міжрядь - 90 см, щоб бульби не перегрівалися і не набирали велику кількість сумарних температур. Збирання виконуємо комбайном без бункера, щоб зменшити травмування. Ми орендуємо сховище з кондиціонуванням повітря, щоб насіння максимально зберегло сили і здатність до швидкого проростання.

Це все ми робимо для того, щоб вирощувачі картоплі були максимально задоволені результатом від насіння «Солана» і тому, що ми любимо картоплю!

Дякуємо за Вашу любов і повагу до нас!

Щиро Ваші,

Колектив «Солана»

Повернутись назад